Fräscha upp badrummet

Badrummet är en mycket viktig del av hemmet, det är ju inte för intet att spekulanter tittar extra noga på badrummet när det kommer till visningen. Många tänker ofta i banorna att man kan ha det som det är eller helt renovera det, men det går faktiskt att göra badrummet fräschare utan att totalrenovera.

Låt oss börja med kaklet. Att kakla om behöver inte kosta skjortan, man kan få en hel del snygga kakelplattor för ganska resonabla pris. Men även om man föredrar något lite dyrare och lyxigare behöver man inte använda detta absolut överallt, det kan räcka med att sätta det på en viss del av badrummet endast.

Renoveringar handlar ofta om de stora delarna, som tur är kan man åstadkomma en hel del med detaljerna också.  Men bara en sak som en snygg och välplacerad handdukshållare kan göra mycket för utseendet. Tvättkorgen är också en sak som kan göra mycket för badrummet, hittar man en som matchar stilen väl kommer man att ta ett bra steg på vägen till ett snyggare badrum.

Men även själva handdukarna kan påverka hur badrummet ser ut. Om man själv uppfattar sina handdukar som tråkiga och livlösa är det ju lätt hänt att de förmedlar denna känsla till hela rummet. Köper man bara ett par nya man gillar kan man ju låta dem hänga framme istället för att gömma bort dem i något skåp.

Och på tal om skåp, badrumsskåpet är ju ett klassisk del av nästan alla badrum. Det finns allt för många där ute som aldrig byter ut detta, även efter andra saker har bytts ut. Det gäller att ta steget och verkligen bestämma sig för att byta ut det till slut, denna artikel har flera goda råd vad gäller badrumsskåpet.