Rama in dina viktigaste minnen

Något som blir oerhört snyggt i ett hem och som dessutom hjälper till att göra det mer personligt och hemtrevligt är att smycka det med foton och minnen från ert förflutna. Värdefulla dagar som passerat men som turligt nog dokumenterats och som därför ger er möjligheten att åter föra fram dessa stunder i ljuset, med full kraft.Foton som tagits med en kamera av högre kvalité är dessutom enkla att förstora för att möta dina önskemål. De allra flesta väljer att förstora sina foton till den storlek att man kan rama in dessa likt vackra tavlor.Med det stora utbud som finns på ramar kan man dessutom göra verken högst personliga och sätta den exakta touch som passar in i just sin hemmiljö.

Ge bort

Inramade foton som dessa är dessutom fantastiskt fina presenter att ge bort. Välj till exempel ut en bild då du och en nära vän varit med om något fint tillfälle tillsammans och ge sedan bort det till din vän när du blir bortbjuden på middag eller när de fyller år. Ett inramat foto och en flaska gott rött vin är svårslaget och något som kommer uppskattas både direkt och en lång tid framöver.

Hitta en ram

Det finns självfallet många olika ställen där du kan hitta ramar till dina bilder. Ofta kan du finna en ram som du tycker är väldans fin, men begränsas av dess storlek och form. Det kan göra att du tvingas korrigera din förstoring genom att klippa i fotot, något som är långt ifrån optimalt. Vi rekommenderar därför att du söker dig till en expert, där utbudet är betydligt bredare än i vanliga affärer på stadens gator, för att garantera att du i slutändan blir nöjd.