Att tänka på vad vi handlar

Vi lever i en värld där det pratas mycket om vår miljö och hur vi bör tänka när vi handlar mer hållbart. Det finn s idag gott om alternativ för en mer hållbar shopping och vi som många andra letar ständigt efter shopping som hjälper oss att hjälpa miljön.

Naturligtvis så väljer vi vad för typ av kläder som vi vill ha på oss och idag så finns det mängder med snygga plagg som tagits fram genom ett miljötänk. Ta en titt på utbud online och se om det är något som skulle kunna passa just dig. Det är inte fråga om grått och trist utan färgglada kreationer som kan passa till både vardag och fest. Det går att köpa kläder i dag och vara miljömedveten. Det finns många tillverkare som genom hela processen av tillverkningen av plaggen har miljön i första ledet.

Återbruk och inte kasta kläder i onödan kan vara något som vi mer bör ha i åtanke. Även fast vi är klara med ett plagg så kan det finnas de som skulle vilja köpa detta klädesplagg och fortsätta använda det. En klänning som är hel och ren kan ge någon annan glädje. Det finns en fördel att vi regelbundet går igenom våra garderober och se vad som är så uselt att det ska skickas till återvinning. Men också kolla upp vad som vi kan sälja till någon annan. Vi hoppas du hittar de kläder som du vill ha i din garderob och att du tänker igenom vad som ska vara kvar, vad som ska säljas och vad som eventuellt ska kastas bort.