Byt ditt gamla badkar till ett bubbelbadkar

Efter en lång arbetsdag eller då du känner dig stressad finns det inget skönare än att sjunka ner i ett varmt bad. Med hjälp av bubblorna i ett bubbelbadkar kan du få maximal avslappning.

När det är dags att uppdatera badrummet är bubbelbadkar en lysande idé. Det finns dock några aspekter att ta i beaktande. Först och främst ska du fundera ut hur stort badkaret ska vara, så att det passar i badrummet. Formen på badkaret och hur det är placerat är också något att fundera på.

Välj rätt bubbelbadkar

Du vill inte att badkaret ska vara det enda som får plats i ditt badrum, så välj därför ett som inte tar upp hela ytan. Ekonomin spelar också en stor roll för ditt val och välj ett du verkligen har råd med. När du hittat en modell du tycker om, beställ på nätet och du kommer att kunna släppa stressen hemma i badrummet.

Olika funktioner

Bubbelbadkar kan komma med flera olika funktioner. Du kan välja mellan olika belysningar, ljudsystem och massage. Gillar du till exempel att lyssna på musik medan du slappnar av kan ett inbyggt stereosystem vara en lysande idé. Massagefunktion är förstås extra viktigt.