Höstens sysslor i din trädgård

Det är inte bara våren som är tiden för trädgårdsfix. Även på hösten finns det nämligen mycket att göra i din trädgård. Du kan bland annat behöva rensa i rabatten, skörda årets sista grödor och gör din trädgård redo för nästa vår.

Ta hand om din trädgård

Genom att ta hand om din trädgård på hösten så förbättrar du dess förutsättningar inför nästa år. Ansa av blommor som vissnat för att ge växten mer styrka och energi som leder till att den växer bättre nästa säsong och gödsla din jord så att den blir bördig. På så sätt får du spendera tid utomhus och andas in den friska höstluften samtidigt som får en lugn stund för dig själv.

Det finns massvis av blommor och andra växter som du kan plantera på hösten. De här växterna kommer då slå ut i början på våren vilket ger dig en grönskande trädgård tidigt på året. Du blir då ännu mer motiverad till att spendera tid i din trädgård på våren och göra den fin för sommaren. Det hela blir en cirkel som gör både dig och din trädgård gott. Hitta något för din trädgård här. Utbudet är stort så att du kan hitta något som passar just dig.