Något för ljumma försommarkvällar

När det börjar bli varmare i luften är det perfekt att kunna sitta ute på altanen en sommarkväll och njuta av valfri dryck. För att få inspiration till att göra det hemtrevligt även utomhus kan du handla online. Du hittar möbler, kuddar och soffor till prisvärda kostnader.

Hitta din stil

Det går bra att lägga ut en mönstrad matta och lyxa till komforten med en tre-sits soffa och plädar. Önskar du ha en mer avskalad look kan du handla klassiska och bekväma bänkar i sammet eller en stilren fotpall i skandinavisk design. Det går alldeles utmärkt att kombinera färggranna mattor i härliga mönster med mer dova toner på möblerna. Tycker du om en mer minimalistisk design så kan du välja att kombinera enfärgade möbler med växter utomhus. På så sätt får du en trivsam miljö för dig och dina gäster att vistas i.

Matcha färgerna i härliga kombinationer

Du kan även välja enfärgade mattor i mjukt material för fötterna att landa på. Eller varför inte satsa på en ryamatta dusty pink och en flerfärgad, lyxig pläd i det mjukaste lammullet. Här hittar du allt från blommönster till citron- och mint. Med varma toner i kontrast till minimalistiska detaljer får du allt du behöver för en varm och skön försommarkväll.