Piffa till soffan med nya kuddar och plädar

Ditt favoritrum i hemmet kan du snabbt förändra med nya plädar och kuddar. Ibland vill du bara göra en mindre förändring, men uppnå en ny stil, då är det enkelt med lite nya plädar och kuddar. Du kan handla på nätet, där finns allt du behöver.

Naturfärger som ger ett harmoniskt intryck

Du har kanske flyttat in i din allra första lägenhet och vill göra den riktigt ombonad. Har du en mindre lägenhet, vill du säkert att det ska kännas välkomnande och varmt när du stiger över tröskeln. Speciellt i en lägenhet med kanske bara ett rum, kan du skapa intryck av större rymd genom att du använder naturfärger. Med naturens egna färger och samtidigt gröna växter och naturmaterial som rotting blir det en skön harmoni. Plädar i olika toner av beige och kuddar i olika gröna kulörer blir vilsamt för ögat.

Olika material och storlekar på kuddar

Du kan experimentera med olika material som fårskinn, linne, blankare tyger och bomull, för ett intressant uttryck i din inredning. Var inte rädd för att experimentera med olika material. Har du en lugn bas i din inredning kan du dessutom använda olika mönster på dina kuddar. Genom att välja olika storlekar och former på kuddarna skapar du ett intryck i din inredning.