Varma höstkvällar

Hösten är här och det blir mörkare och kallare utomhus, vissa dagar kan fortfarande kännas ljumma och sköna men så fort solen går ner så kommer kylan krypande. Det låter inte så positivt men det finns en möjlighet att få varma höstkvällar. Här kommer några tips.

Braskamin

Att installera en braskamin kan vara både en ekonomiskt fördel och en mysighets faktor. Ekonomiskt på så sätt att du kan dra ner på din andra uppvärmning och låta braskaminen sköta jobbet. Plus att det är mysigt att tända en brasa så där på kvällen när mörkret kommit och det känns lite ruggigt ute.

Fixa till vardagsrummet

För att få till höstmyset i ditt vardagsrum så kan man med enkla medel förändra så att det blir varmare och mysigare. Byt ut de tunna sommargardinerna till lite tyngre och mörkare som ger ett varmare intryck. Sköna kuddar och varma plädar i soffan som man kan krypa upp och få värme ifrån är skönt.

Levande ljus

Visst är det mysigt att tända levande ljus på hösten. Det ger ett lugn och man kopplar av bara genom att sitta i soffan och känna den värme och stillhet ett stearinljus kan ge. Att skapa sitt höstmys med levande ljus är väldigt enkelt. Det kostar inte så mycket och går väldigt snabbt att fixa till utan att det tar så mycket tid.